Wie zijn wij?

Barry de VreedeKlus- en Aannemersbedrijf Weltevree B.V., opgericht in 1999 door Barry de Vreede, is het bedrijf als u op zoek bent naar iemand die in één keer de klus kan klaren. “Al uw klussen onder één dak”, is niet voor niks onze slogan. Of het nu gaat om timmer-, tegel-, sanitair-, installatiewerk of tuin- en straatwerkzaamheden, groot of klein, bij Klus- en Aannemersbedrijf Weltevree vindt u alles onder één dak.

Klus- en Aannemersbedrijf Weltevree B.V. is werkzaam in de regio’s Lansingerland en Zuidplas  en gespecialiseerd in bouw-, verbouw- en onderhoudswerkzaamheden in en rondom huis en bedrijf.
Met zeer veel aandacht voor uw persoonlijke wensen, kwaliteit en detail, zijn wij aangesloten bij de VLOK, de brancheorganisatie voor klusbedrijven die veel waarde hechten aan kwaliteit en aan persoonlijke service.

Werkwijze

Wanneer u overweegt door ons werk uit te laten voeren kunt u ons via info@klusbedrijfweltevree.nl of via de contact pagina bereiken. Graag maken wij dan een afspraak om bij u thuis, of op locatie als het werk buitenshuis plaats vindt, kennis te maken en uw wensen door te nemen. Vervolgens maken we voor u een passende offerte en bespreken wij deze met u; Een offerte is immers maatwerk. Eventueel is het ook mogelijk de offerte op te sturen per e-mail of post. Een offerte lichten wij graag mondeling toe. Op deze manier kunnen we in gesprek met elkaar nagaan of al uw wensen zijn meegenomen en/of er nog aanpassingen in de offerte gemaakt moeten worden.

Als u gebruik wilt maken van onze aanbieding, dan ontvangen wij graag een getekend exemplaar van onze offerte retour. Als de getekende versie bij ons is aangekomen zullen wij zo spoedig mogelijk met u een afspraak maken voor het uitvoeren van de werkzaamheden. Als de werkzaamheden voltooid zijn, leveren wij het werk altijd bij u ‘op’. Dit betekent dat we gezamenlijk de uitgevoerde werkzaamheden nalopen zodat u kunt aangeven of alles conform offerte en naar tevredenheid is uitgevoerd.