Keuken plaatsen

Als u een nieuwe keuken heeft gekocht, biedt vrijwel elke keukenleverancier u de mogelijkheid de keuken voor u te plaatsen. Echter, het aanpassen van het leidingwerk is hierin niet inbegrepen. Dit houdt in dat u zelf voor een elektricien, loodgieter en eventueel een stukadoor moet zorgen om de diverse aansluitpunten te verleggen. Hierna pas kan de monteur de keuken stellen. Vervolgens kan de installateur terug komen om alles aan te sluiten, omdat dit vaak niet bij de keukenmontage inbegrepen is.

Kortom, een omslachtige manier van werken! Voor een snelle en efficiente werkwijze, bent u bij Klusbedrijf Weltevree aan het juiste adres. Wij kunnen voor u al deze werkzaamheden in eigen beheer uitvoeren. Van het verwijderen van de oude keuken, het aanpassen van gas, water en elektra leidingen, het uitbreiden van de groepenkast voor de nieuwe apparatuur, het monteren en installeren van de nieuwe keuken tot en met het aanbrengen van de wandtegels. Klusbedrijf Weltevree zorgt ervoor. Uiteraard uitgevoerd volgens de VLOK garantieregelingen.

Heeft u bijzondere wensen voor uw keuken zoals maatwerk passend bij uw interieur, duurzaamheid of kwaliteit, denkt u dan ook eens aan een massief houten, handgemaakte keuken.

Informeer bij ons naar de mogelijkheden. Hieronder ziet u enkele voorbeelden van eerder door ons uitgevoerde projecten.