Interieurbouw

Maatwerkmeubels

Elke ruimte in huis heeft zijn eigen functie en sfeer. Hoeveel plekken zijn er bij u in huis die nog om een passende oplossing vragen?

Als u oplossingen zoekt die echt passen in de ruimte en de sfeer, biedt Klusbedrijf Weltevree de oplossing. Of het nu gaat om een kast voor de wasmachine in de bijkeuken, een ingebouwde servieskast in jaren '30 stijl in de woonkamer of de keuken, of een echte en-suite. Er is altijd een mogelijkheid voor een losse kast of een in de woning geïntegreerd meubel. Ook als u een aanvulling zoekt bij uw bestaande meubels en het gewenste meubel niet (meer) in de collectie van de winkel voorkomt.

Keukens

Wat doet u als u een keuken op maat wilt, waarin uw ideeën echt tot leven komen en u niet gebonden wilt zijn aan de vormen, de maten en de kleuren die de keukenwinkel u kan bieden?

U gaat naar een meubelmaker, die zijn passie voor mooie interieurs maken, toepast op uw wensen. Dan ontdekt u dat individueel design betaalbaar is, als u het rechtstreeks bij de maker koopt. Een Weltevree keuken heeft een degelijke constructie, biedt creatieve oplossingen en is functioneel en eigentijds.

Badkamermeubels

Als de inrichting van uw badkamer een onoplosbare puzzel lijkt, omdat het schuine dak of de leidingschacht in de hoek, de plaatsing van een standaard meubel net niet mogelijk maakt. Informeert u dan naar de maatwerk oplossingen van Klusbedrijf Weltevree en laat u verrassen door de enorme ruimtewinst die een passend meubel kan opleveren. Laat u ook verrassen door de prijs voor individueel design als deze rechtstreeks uit onze eigen werkplaats komt. De keuze uit massief hout of plaatmateriaal is "onbeperkt" en zal op basis van uw wensen, maar ook de technische toepassingsmogelijkheden van uw ruimte bepaald worden. Wij nemen graag de tijd om bij u thuis de mogelijkheden te beoordelen en te bespreken.

Betimmering

Een klassieke betimmering rond ramen en deuren levert ondanks de geringe omvang van deze elementen, een grote bijdrage aan de uitstraling en sfeer van de ruimte. Met een lambrisering onder de raampartijen en een echte massief houten vensterbank maakt u het echt helemaal af. Laat u inspireren door de foto’s en informeert u naar de mogelijkheden.

Die uitbreiding kan echt wel in de stijl van de woning worden uitgevoerd!