Alles in één?!

Verhuizen of blijven wonen?

Verhuizen is momenteel met de huidige economische omstandigheden niet altijd een optie. Als u om deze of andere redenen met het idee rondloopt om een aantal verbouwingen in uw huis te laten uitvoeren, kan het interessant zijn om deze te combineren. Wij kennen daarvoor een bijzondere aanpak. Klusbedrijf Weltevree verstaat daaronder het denken vanuit de klant.

Elke verbouwing gaat in een bewoond huis niet onopgemerkt voorbij. Denkt u hierbij aan opslag van meubels, stof, lawaai, ongemak, planning en overzicht. Dit zijn nog maar enkele voorbeelden. Bij een 'alles in één'-verbouwing ligt de regie bij ons. Dit begint met een inventarisatie van uw wensen en het geven van advies. Dit leidt tot een duidelijke afspraak met de klant, de basis. Vanuit de basis start de verbouwing. Uiteraard is het mogelijk de verbouwing gefaseerd uit te voeren; u woont immers ook nog in uw huis!

Tijdens de verbouwing kunnen wij voor u vele facetten uit handen nemen. Of het nu gaat om een grote of kleine opdracht, bij een 'alles in één'-verbouwing is alles erop gericht om een project gestroomlijnd uit te voeren. Uiteindelijk geeft dit veelal een besparing in tijd en kosten en kunnen we uw 'nieuwe' woning turn-key opleveren.

Een nieuwe woning?

Wanneer u een nieuw te bouwen woning koopt, is er vaak de mogelijkheid tot meerwerk. Wandcontactdozen zitten bijvoorbeeld niet op de gewenste plaats of scheidingsmuren staan niet naar uw zin. Dit zijn nog maar enkele voorbeelden van zaken die de bouwer op uw verzoek kan veranderen. Echter, de bouwer rekent hiervoor stuksprijzen en berekent dit niet in combinatie met andere werkzaamheden. Dat maakt wijzingen in het basisontwerp tot een dure aangelegenheid. Klusbedrijf Weltevree biedt u in deze situatie één oplossing. Wanneer u voor een casco oplevering van uw woning kiest, kunnen wij die voor uw afwerken. Allerlei aanpassingen worden dan in één opdracht door ons uitgevoerd. Dit heeft als voordelen dat de klant één aanspreekpunt heeft, persoonlijke wensen beter ingepast kunnen worden n, niet onbelangrijk, de alles-in-één-aanpak werkt in de regel kostenbesparend. Informeer bij ons naar de mogelijkheden.Hieronder ziet u enkele foto's van eerder door ons gerealiseerde projecten.