Timmerwerkplaats

Wij hebben een uitgebreide (timmer)werkplaats met diverse machines tot onze beschikking. Ramen, deuren en kozijnen in hout kunnen in onze werkplaats geproduceerd worden. Enkele stuks, klein serie matig werk en speciale werkstukken maken wij in eigen beheer. Dit heeft als voordeel dat productietijden kort zijn en maatwerk geen enkel probleem is.

Zaagwerk voor u op maat

U kunt veel zelf qua houtbewerking, maar heeft niet overal het goede gereedschap voor. Om het gewenste eindresultaat te bereiken, kunt u dit bij Klusbedrijf Weltevree op een professionele manier laten doen. Zowel het bewerken van massief hout als plaatmateriaal. De werkzaamheden worden dan in de werkplaats door ons gedaan. U kunt ons een korte omschrijving geven van de gewenste bewerking en we laten u weten hoe we u kunnen helpen en op welke termijn het werk uitgevoerd kan worden.

Toelevering van hout en plaatmateriaal

Zoekt u een stuk hout of plaatmateriaal van een bijzondere houtsoort, ruw materiaal, of volgens uw wensen op maat gemaakt, dit is op bestelling bij Klusbedrijf Weltevree leverbaar.

Voorbeelden van leverbare producten: Massief eiken, kersen, beuken, vuren, grenen, wengé, enz, MDF of multiplex in verschillende diktes, met aan 1 of 2 zijde een houtfineer aangebracht van bijvoorbeeld; eiken, beuken, kersen, esdoorn, enz.