Nieuws

1 month ago

Klus- en Aannemersbedrijf Weltevree B.V.

Trots dat ook wíj hier invulling aan mogen geven.VLOK de brancheorganisatie voor klussenbedrijven bestaat 35 jaar.

De VLOK is in 1983 opgericht om erkenning te krijgen voor het vak van professioneel klussenondernemer. Er waren in die tijd vele voor sommigen onneembare drempels om een eigen bedrijf te starten.
In de komende weken laten we in vogelvlucht zien hoe de VLOK in de loop van 35 jaar de gewenste erkenning in beeld heeft gebracht.
En wel zo, dat de VLOK naast het officiële verenigingslogo besloot voor de leden het speciale logo VLOK Erkend Klussenbedrijf ter beschikking te stellen. Een logo voor de erkenning die door alle leden gezamenlijk in de loop van vele jaren en met vele inspanningen is bereikt.

Iets waar we als VLOK trots op zijn.
En iets waarvan we overtuigd zijn, dat het de leden in de toekomst nog veel zal bieden.

Wordt vervolgd.....
... See MoreSee Less

View on Facebook

Met veel enthousiasme nemen wij als leermeester deel aan de Ambachtsacademie. Er is een groot tekort aan vakbekwame mensen en wij willen er graag aan bijdragen om deze mensen op te leiden.

www.youtube.com/watch?v=Y-d-GEE3peoDe Ambachtsacademie is een nieuwe opleidingsstructuur die rekening houdt met de specifieke kenmerken van het kleinschalig ambacht. De structuur is gebaseerd ...
... See MoreSee Less

View on Facebook

6 months ago

Klus- en Aannemersbedrijf Weltevree B.V.

Druk bezig met een heel mooi project! Een hele nieuwe dakopbouw met daarbij straks de verdere afwerking. ... See MoreSee Less

View on Facebook